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今回でニッカウヰスキー余市蒸留所は終わりです。お付き合いありがとうございました。
今までのニッカウヰスキー余市蒸留所はこちら↓
ウヰスキーの故郷 Hometown of whiskey.
青空と赤い屋根 Blue sky and a red roof.

こちらはドラマ「マッサン」でおなじみポットスチルですね。ウィスキーのもろみを石炭で蒸留します。
やはり工場なんかも一緒で稼働している機械や機器ってデザインも素敵ですよね。機能美ってやつでしょう。
Nikka Whisky Yoichi distillery in this is the end. Thank you for your relationship.
This is It is a familiar pot still in the drama "Matthan"A mash of whiskey and then distilled in coal.
Again factory something also I heard, in but it is also wonderful design I machinery and equipment running.It would be the guy I functional beauty.

Camera : SONY α7(LCE-7) 
Lens : SONY  FE 16-35mm F4 ZA OSS
Lens focal length : 35mm
Manual mode : F5.6 SS 1/40s  ISO 800 WB=Manual.


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ニッカウヰスキー余市蒸留所にはバーみたいなところもあます。こちらで製造しているウィスキーを安価で楽しむことができます。とっても素敵な空間になっています。
Bar There is also like a place to Nikka Whisky Yoichi distillery.You can enjoy a cheap whiskey that is produced hereIt has become a very nice space.

Camera : SONY α7(LCE-7) 
Lens : SONY  FE 16-35mm F4 ZA OSS
Lens focal length : 35mm
Manual mode : F6.3  SS 1/30s  ISO 1600 WB=Manual.



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こちらをいただきました。「竹鶴21年」と「竹鶴17年」とっても美味しかった。21年のほうが熟成が進んでいるせいか甘みを強く感じました。んーーーーおいしかった。ちなみに僕がいるも飲んでいるのは普通の「竹鶴」です。これもとっても美味しです。
I have received here. "Taketsuru 21 years" and "Taketsuru 17 years," it was very delicious.More of 21 years have felt strongly the blame or sweetness is progressing ripening.it was delicious. By the way, drinking also I have is a normal "Taketsuru". This is also very delicious.

Camera : SONY α7(LCE-7) 
Lens : SONY  FE 16-35mm F4 ZA OSS
Lens focal length : 35mm
Manual mode : F6.3  SS 1/30s  ISO 1600 WB=Manual.



今回ニッカウヰスキー余市蒸留所はお終いです。次回からは余市のほかの場所や小樽方面の写真を見ていただきますね。よろしくお願います。
This time Nikka Whisky Yoichi distillery's it. From the next time we will look to everyone the photos of other places and Otaru direction of Yoichi.